Happiness kussens, poefen en hockers!

Oosterse kussens happiness poefen Oosters interieur

De nieuwe Hapinness collectie bestaat uit Oosterse kussens, poefen, rolkussens en hockers waarbij op een ondergrond van katoen met de hand en machinaal borduurwerk aangebracht is. De patronen op de Happiness textiellijn zijn uitgevoerd met metallic zijdeglans katoendraden waarbij de bekende Kelim patronen zijn gevolgd op een stevige katoenen ondergrond. De basiskleuren van de nieuwe Happiness collectie zijn Ecru en Taupe.

De Happiness collectie bestaat uit:

Oosters kussen 50×50 cm

Oosters kussen 60×40 cm

Rolkussen 65×28 cm

Oosterse poef 55x55x30 cm

Happiness hocker 55x55x30 cm

Alle Oosterse kussens uit de Happiness collectie zijn voorzien van een rits en een polyether binnenkussen.

Oosterse kussens | Patchwork poef | Happiness kussen

Happiness kussen Taupe 50 x 50 cm

Oosters Kussen met Kelim patroon borduurwerk op taupe ondergrond. Kussen heeft een Taupe kleurige katoenen rugzijde en afgewerkt met bijpassende bies

Oosterse rolkussens

Hapinness Rolkussens 65 x 28

Oosterse rolkussens met Kelim patroon borduurwerk op Taupe en Ecru ondergrond. Rolkussens hebben een rits en binnenkussen en zijn afgewerkt met bijpassende bies.

Oosterse kussens en poefen Arabische kussens

Happiness poef 55 x 55 x 30

Happiness kussen 60 x 40 cm

In de Happiness collectie is ook een prachtige poef en een Oosters kussen 60 x 40 cm beschikbaar in de kleurstellingen Ecru en Taupe beschikbaar

Oosterse
Oosterse poefen | Marokkaanse meubelen | Oosters interieur

Happiness Hockers 55 x 55 x 30 cm

Prachtige stevige hockers voor de slaapkamer en woonkamer. Houten onderstel in naturel kleur en vulling van stevig polyether met groot zitcomfort. De nieuwe Happiness lijn is verkrijg in de webshop in verschillende modellen en mooie basic kleuren. Ben je op zoek naar een geschikt bijpassend artikel om de lounge, slaapkamer of tuin een nieuwe frisse look te geven? Kijk dan snel verder in de rubriek ”Oosterse kussens”