Oosterse meubelen | Oosters tv-meubel | Marokkaanse kast

Oosterse meubelen

Nieuw in de collectie! Bijzonder fraaie Oosterse meubelen bij Kalini. Stijlvolle meubelen om het interieur om te toveren tot een sfeervolle lounge. De meubelen zijn met de hand vervaardigd en hierdoor uniek met een eigen karakter. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om elk interieur een luxe en stijlvol thema te geven. Hieronder tonen we je alvast een greep uit de nieuwe ”Maliha” collectie Oosterse meubelen.

Nieuwe in de collectie ”Maliha” meubelen

Het door ons geselecteerde mangohout, komt van bomen die wel een hoogte van 40 meter kunnen bereiken. De bomen worden pas gekapt als de bomen geen vruchten meer geven en zo weer plaats maken voor nieuw te planten mangobomen. Dit past geheel in de duurzaam ondernemen visie van Kalini. Mangohout is uitermate geschikt voor het verwerken van meubelstukken en kleine houten accessoires. Omdat mangohout redelijk egaal van kleur is en niet teveel nerven heeft is mangohout de perfecte houtsoort om een mooie finish op aan te brengen. Na het zagen worden de planken gedroogd in speciale droogruimtes, om scheuren in het hout te voorkomen.

Voor de collectie ”Maliha” van Kalini laten wij het hout na het drogen zandstralen, om het hout een mooie doorleefde vintage uitstraling te geven. Nadat een meubelstuk door ambachtelijke timmerlieden is gemonteerd, word er een finish aangebracht. Voor de ”Maliha” collectie gebruiken wij een ”white washed” of ” natural finish” afwerking. Nog een laatste kwaliteitscontrole en het dressoir, tv-kast of hoge kast is klaar om zorgvuldig ingepakt te worden. Het transport van deze collectie vanuit India verzorgen wij zelf, met eigen containers. Vanaf de fabriek direct door naar de consument dus. Zo zijn wij zeker van goede kwaliteit en verantwoorde productie en jij van een scherpe prijs!

Oosterse meubelen | Marokkaanse kasten | Oosterse kast