Oosterse mozaïek & filigrain lampen

Oosterse tafellamp mozaïek Marokkaans design

Mozaiek lamp ”Pompoen”

Het model van deze tafellamp is afgeleid van een pompoen. Deze uitvoering met transparant glasmozaïek is goed te combineren met een strak modern interieur. Wil je het iets kleurrijker maken? De pompoen tafellamp is ook verkrijgbaar in de kleuren blauw, multi colour, rood/oranje en zwart/wit  mozaïek. Hetzelfde model is ook verkrijgbaar als hanglamp. In dezelfde kleurstellingen kun je verder combineren met mozaïek waxinehouders.

Filigrain lamp ”Druppel”

De filigrain lampen zijn perfect geschikt voor een strak, modern en Oosters interieur. De uitstraling van het licht zorgt voor een mystiek romantische sfeer. De Druppel is open aan de onderkant waardoor de lamp ook erg geschikt is voor boven de eettafel. Voor een eetkamertafel van 160 CM tot 200 CM  adviseren wij 2 lampen. Heeft u een grotere tafel dan zijn 3 lampen passend. Voor het mooiste effect is een eco heldere lamp (E27) tot 60 watt het beste.

Oosterse hanglampen filigrain druppel Eettafel lamp

Filigrainlamp “Oni”

Deze Oosterse filigrain lamp is een tafellamp met een sfeervolle, Arabische uitstraling. Met deze lamp op tafel creëert u een mystiek Oosters plekje in het interieur. Filigrain is een fijn draadwerk waarbij traditionele technieken worden gebruikt waardoor er een patroon met gaatjes ontstaat. Het ”Oni” model heeft een druppel vorm waardoor de lamp vanuit alle hoeken een 1001 nachten sfeer aan uw interieur geeft.

De lamp is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en aanbiedingen? Volg Kalini op Facebook!