Oosterse kussens voor de laagste prijzen vind je hier. Hoe kan dit? We leggen het uit!

Op zoek naar mooie Oosterse kussens voor de beste prijs? Kalini ontwerpt en importeert haar kussens helemaal zelf, daarom kunnen wij je garanderen dat je onze kussens nergens goedkoper vind! Is dit wel het geval? Stuur ons dan eenvoudig het linkje via de chat en wij zorgen ervoor dat je niet teveel betaald. Zijn de kussens ergens anders in de aanbieding? Aarzel dan niet om dit even aan ons door te geven. Omdat Kalini het grootste deel van de collectie Oosterse kussens zelf importeert en ontwerpt willen wij graag dat je de kussens bij ons voor de laagste prijs kunnen kopen.

In onze collectie vind je een grote variatie aan kussens met sprankelende kleuren en motieven. Voor het grootste deel van Oosterse kussens uit de collectie van Kalini word gebruik gemaakt van de Patchwork techniek. Voor het maken van de Patchwork kussens worden de mooiste lapjes stof van verschillende kleuren aan elkaar genaaid. De kleuren worden zorgvuldig door Kalini uitgekozen zodat er altijd een passende kleur of motief is voor jouw interieur. De kussens met het patchwork motief zijn er in de kleuren: Turquoise, Roest, Multi Colour, Fuchsia, Paars, Bruin/Beige en Zwart/Wit. De patchwork kussens zijn allemaal verkrijgbaar in 3 maten: 45 x 45 cm, 60 x 40 cm en 60 x 60 cm. 

Wat vertellen klanten?

Super mooie kussens staan prachtig in mijn interieur!

Super service & snel in huis bedankt!

Mooie kussens staan prachtig op mijn bank, de sprei in dezelfde kleur was ook een goede keuze top!

Snelle levering, fleurt mijn bank helemaal op!

Oosterse zitkussens voor op balkon of in de tuin!

De Oosterse kussens zijn ook verkrijgbaar als zitkussen. Dit zijn stevige vloerkussens gemaakt met een dikke vulling voor extra comfort. En zeg eens eerlijk? Hoe lekker is het om je achterover te laten zakken in je tuinstoel of palletbank. En dan natuurlijk het liefst op een dik zacht zitkussen. Deze Oosterse kussens zijn prima geschikt voor in de tuinstoelen of bankje. Ze brengen ook direct je tuin tot leven met hun fleurige kleuren! Van vrolijk multi colour tot luxe gold of bruin beige. De zitkussens zijn verkrijgbaar in de maten: 45 x 45 x 10 cm & 60 x 60 x 10 cm. Ook handig om te weten de Oosterse patchwork kussens hebben afneembare hoezen en een binnenkussen.

Oosterse kussens | Palletkussen | Tuinkussen | Patchwork | Oosterse kussens

Bijpassende Oosterse beddenspreien

Op zoek naar een beddensprei of kleed in dezelfde kleur? 

Oosterse rolkussens en kleurrijke poefen

Zoals je kunt zien is de online collectie Oosterse kussens best groot. Met zoveel prachtige kussens snappen we dat je graag zou willen combineren tot een sfeervol geheel. Naast de zitkussens en beddenspreien vind je in onze collectie ook bijpassende Patchwork rolkussens en schitterende Oosterse poefen. Het Oosterse rolkussen geeft een goede ondersteuning aan je onderrug. Ook lekker voor onder je hoofd als je even wilt ontspannen. Met de Oosterse poef geef je een boost aan je sociale leven. Met de Oosterse poefen is er namelijk altijd een extra zitplaats in de buurt. Je kan de poef makkelijk op de grond zetten of tegen de muur als comfortabele ruggensteun. De Oosterse poefen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met prachtige motieven, bekijk de collectie en vind jouw mooie poef vandaag nog!