Annuleren & Retour

Retourneren

Formulier voor retourzending downloaden

 

Producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld worden voor het retourneren. Na het aanmelden is er vervolgens nogmaals een periode van 14 dagen om op eigen kosten de bestelling terug te sturen onder de volgende voorwaarden:

 

– Producten bevatten geen gebruik sporen of montagesporen.
– De verpakking is compleet en netjes en hierdoor opnieuw verkoopbaar.
– Het product wordt op een juiste manier terug gezonden zodat geen schade kan ontstaan aan het product.

Wanneer schade ontstaat bij retourzending wordt deze geweigerd of wordt de consument aansprakelijk gesteld op de waardevermindering.


– Maatwerk producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

 

 

Herroepingsrecht

 

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering zijn er nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je ontvangt dan het aankoopbedrag van het bestelde artikel exclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retourzending naar KALINI zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan KALINI geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je KALINI een email sturen met daarin het verzoek tot retourneren. KALINI zal het verschuldigde orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

 

 

Gevolgen van de herroeping

 

Als je de overeenkomst annuleert, ontvang je het aankoopbedrag van het artikel die je tot op dat moment hebt betaald exclusief eventuele bezorgkosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

 

Je dient de goederen zo spoedig mogelijk,  in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, terug te zenden. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

 

De kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor eigen rekening.

Voor het retourneren van meubelen kunnen eventueel afhankelijk van de afstand transportkosten in rekening gebracht worden.