Oosterse kussens ook mooi als palletkussens op balkon!

Wil je een knus hoekje creëren in de tuin of op balkon? De Oosterse zitkussens zijn supergoed te gebruiken als palletkussen op een palletbank of stoel. Hoe lekker is het om je achterover te laten zakken in je tuinstoel of palletbank! En dan natuurlijk het liefst op een dik zacht kussen.

Onze Oosterse zitkussens zijn prima geschikt voor je tuinstoelen of bankje. Ze geven ook direct je tuin een fleurige kleur en sfeervolle stijl die bij je past. Van vrolijk multi colour tot luxe gold of bruin beige. De zitkussens zijn verkrijgbaar in de maten: 45 x 45 x 10 cm & 60 x 60 x 10 cm.

Ook handig om te weten de Oosterse patchwork kussens hebben afneembare hoezen en een binnenkussen.

Hier vind je de volledige collectie met Oosterse kussens

Ik wil graag de Multi-colour palletkussens van de foto bekijken!

Oosterse kussens | Palletkussen | Tuinkussen | Patchwork | Oosterse kussens

Ruime collectie Oosterse kussens met goede prijzen!

Oosterse kussens met goede prijzen? Het grootste deel Oosterse kussens uit onze collectie importeren wij zelf. Zo zijn wij verzekerd van de beste kwaliteit en jij van de scherpste prijs! 

In onze collectie vind je een grote variatie aan sprankelende kleuren en motieven. Om de Oosterse kussens te maken worden er verschillende handwerktechnieken gebruikt. Een techniek die bij erg veel kussens uit onze collectie word gebruikt is de ” Patchwork ” methode.

Voor het maken van de Patchwork kussens worden de mooiste lapjes stof van verschillende kleuren aan elkaar genaaid. De kleuren worden zorgvuldig door Kalini uitgekozen zodat er altijd een passende kleur of motief is voor jouw interieur.

De Oosterse kussens met het patchwork motief zijn er in de kleuren: Turquoise, Roest, Multi Colour, Fuchsia, Paars, Bruin/Beige en Zwart/Wit. De patchwork kussens zijn allemaal verkrijgbaar in 3 maten: 45 x 45 cm, 60 x 40 cm en 60 x 60 cm. 

Wat vertellen klanten?

Super mooie kussens staan prachtig in mijn interieur!

Super service & snel in huis bedankt!

Mooie kussens staan prachtig op mijn bank, de sprei in dezelfde kleur was ook een goede keuze top!

Snelle levering, fleurt mijn bank helemaal op!

Oosterse zitkussens/ vloerkussens/ palletkussens

Bijpassende Oosterse beddenspreien

Op zoek naar een beddensprei of kleed in dezelfde kleur? 

Oosterse poefen en rolkussens

Zoals je kunt zien is de online collectie Oosterse kussens best groot. Met zoveel prachtige kussens snappen we dat je graag zou willen combineren tot een sfeervol geheel. Naast de zitkussens en beddenspreien vind je in onze collectie ook bijpassende Patchwork rolkussens en schitterende Oosterse poefen.

Het Oosterse rolkussen geeft een goede ondersteuning aan je onderrug. Ook lekker voor onder je hoofd als je even wilt ontspannen. Met de Oosterse poef geef je een boost aan je sociale leven. Met de Oosterse poefen is er namelijk altijd een extra zitplaats in de buurt. Je kan de poef makkelijk op de grond zetten of tegen de muur als comfortabele ruggensteun. De Oosterse poefen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met prachtige motieven, bekijk de collectie en vind jouw mooie poef vandaag nog!