Oosterse kussens kopen

Oosterse kussens kopen? In onze collectie vind je een grote variatie aan sprankelende kleuren en motieven. Om de Oosterse kussens te maken worden er verschillende handwerktechnieken gebruikt. Een techniek die bij erg veel kussens uit onze collectie word gebruikt is de ” Patchwork ” methode. Voor het maken van de Patchwork kussens worden de mooiste lapjes stof van verschillende kleuren aan elkaar genaaid. De kleuren worden zorgvuldig door Kalini uitgekozen zodat er altijd een passende kleur of motief is voor jouw interieur. De Oosterse kussens met het patchwork motief zijn er in de kleuren: Turquoise, Roest, Multi Colour, Fuchsia, Paars, Bruin/Beige, Zilver en Zwart/Wit. De Oosterse patchwork kussens zijn allemaal verkrijgbaar in 3 maten: 45 x 45 cm, 60 x 40 cm en 60 x 60 cm. 

Wat vertellen klanten?

Super mooie kussens staan prachtig in mijn interieur!

Super service & snel in huis bedankt!

Mooie kussens staan prachtig op mijn bank, de sprei in dezelfde kleur was ook een goede keuze top!

Snelle levering, fleurt mijn bank helemaal op!

Oosterse palletkussens/ vloerkussens/ zitkussens

De Oosterse kussens zijn ook verkrijgbaar als palletkussens deze kussens zijn ook te gebruiken als vloerkussen/zitkussen. Hoe lekker is het om je achterover te laten zakken in je tuinstoel of palletbank. En dan natuurlijk het liefst op een dik zacht kussen. Onze Oosterse palletkussens zijn prima geschikt voor je tuinstoelen of bankje. Ze geven ook direct je tuin een fleurige kleur en sfeervolle stijl die bij je past. Van vrolijk multi colour tot luxe gold of bruin beige. De Oosterse zitkussens zijn verkrijgbaar in de maten: 45 x 45 x 10 cm & 60 x 60 x 10 cm. Ook handig om te weten de Oosterse kussens hebben afneembare hoezen en een binnenkussen.

Oosterse kussens | Palletkussen | Tuinkussen | Patchwork | Oosterse kussens

Bijpassende Oosterse beddenspreien

Op zoek naar een beddensprei of kleed in dezelfde kleur? 

Kleurrijke Oosterse poefen en patchwork rolkussens

Zoals je kunt zien is de collectie Oosterse kussens best groot. Met zoveel schitterende kussens snappen we dat je graag zou willen combineren tot een sfeervol geheel. Naast de palletkussens en beddenspreien vind je in onze collectie ook bijpassende Oosterse poefen en prachtige patchwork rolkussens. Het Oosterse rolkussen geeft een fijne ondersteuning aan je onderrug. Ook lekker voor onder je hoofd als je even wilt relaxen. Met de Oosterse poef geef je een boost aan je sociale leven. Met de Oosterse poefen is er namelijk altijd een extra zitplaats in de buurt. Je kan de poef makkelijk op de grond zetten of tegen de muur als comfortabele ruggensteun. De Oosterse poefen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met prachtige motieven, bekijk de collectie en vind jouw mooie poef vandaag nog!